AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık koklamak

Kahve falında yastık koklamak

Kahve falında yastık koklamak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yastık koklamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hayatınıza farklı gözle bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında yastık koklamak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sizi kokladığını görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında annemi koklamak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leylak koklamak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin şansının artacağına delalettir.

Kahve falında parfüm koklamak sağlık sorunları yaşanacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında içki koklamak yaşama sevincine kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında bebek koklamak geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında birine sarılmak koklamak atılacak adımların boşa çıkacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir