AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği koklamak

Kahve falında erkeği koklamak

Kahve falında erkeği koklamak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, küskünlük yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, mevkilerinin yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeği koklamak gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz veya vereceğiniz servisi doğru sunmanız ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında erkek parfümü koklamak fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeği koklamak kazancını büyük miktarda arttıracağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeği koklamak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm koklamak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine rivayet eder.

Kahve falında tütsü koklamak hayatının bir anda allak bullak olacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafet koklamak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında lavanta koklamak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahve koklamak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir