AnaSayfa / Genel / Kahve falında tişört koklamak

Kahve falında tişört koklamak

Kahve falında tişört koklamak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tişört koklamak gördüyseniz:

  • Haklarınız için savaşmanız gerekiyor.

Kahve falında tişört koklamak huzur getirecek birinin çıkacağına, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tişörtün yırtıldığını görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi tişört giydiğini görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı tişörtlü adam görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında tişört hediye almak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işarettir.

Kahve falında yırtık tişört giymek büyük fırsatlar elde edeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tişört kaybetmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kirli tişört görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir