AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal dağıtmak

Kahve falında portakal dağıtmak

Kahve falında portakal dağıtmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, bereketli bir döneme girileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, rütbesinin yükseleceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal dağıtmak gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Kahve falında portakal dağıtmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında limon ve portakal görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalet eder.

Kahve falında portakal ve limon görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işarettir.

Kahve falında portakal hediye almak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında portakal kokusu almak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dalında portakal görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde portakal görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir