AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında portakal görmek

Kahve falında dalında portakal görmek

Kahve falında dalında portakal görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında portakal gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dalından portakal koparmak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında dalında portakal görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine inanılır.

Kahve falında portakal limon görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma portakal görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal mandalina görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında portakal taşımak malının ve gelirinin çoğalacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle portakal yemek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir