AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kötü gününden de geri duracağına, yeni işlerin geleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek gördüyseniz:

  • Herkesin biraz motivasyona ihtiyacı vardır.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu portakal yemek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, verimliliğinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu yemek şansın ve bahtının da açılacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında portakal kabuğu soymak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak sağlık sorunlarının biteceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet eder.

Kahve falında elma ve portakal yemek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir