AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal kokusu almak

Kahve falında portakal kokusu almak

Kahve falında portakal kokusu almak kazancın gittikçe azalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal kokusu almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler.

Kahve falında portakal kokusu almak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine inanılır.

Kahve falında çiçek kokusu almak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulur.

Kahve falında birinin kokusunu içine çekmek kötü haberler alacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işarettir.

Kahve falında sarımsak kokusu görmek ticaret ehli kişi olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kokulu kırmızı gül görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokusu almak kişinin isteklerine nail olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında çok güzel koku koklamak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir