AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde portakal görmek

Kahve falında elinde portakal görmek

Kahve falında elinde portakal görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, işlerini boşvereceğine, kendi bildiğini okuyacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında elinde portakal gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında elinde portakal görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek galibiyetlerinin artacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında portakal toplamak ve yemek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, yeni bir yol tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal yerken görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan portakal almak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil portakal görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, iş hayatında iniş yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş portakal yemek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir