AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal hediye almak

Kahve falında portakal hediye almak

Kahve falında portakal hediye almak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal hediye almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkmayı bekliyor.

Kahve falında portakal hediye almak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal mandalina yemek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında portakal suyu dökmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında kurtlu portakal görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına inanılır.

Kahve falında ekşi portakal görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına delalet eder.

Kahve falında portakal pişirmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, nitelik ve farklılık geleceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal fırlatmak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal yıkamak kaza ve belaların çıkmayacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir