AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal aldığını görmek

Kahve falında portakal aldığını görmek

Kahve falında portakal aldığını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok büyük zararlar edeceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine inanılır.

Kahve falında portakal aldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının önemsemediği bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında portakal aldığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında portakal satın aldığını görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, az çalışarak çok gezeceğine işarettir.

Kahve falında çok tatlı portakal yemek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı portakal yemek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında portakal mandalin görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında mandalina ve portakal yemek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında portakal görmek kötülüklerden uzak olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı portakal görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir