Kahve falında kırmızı portakal görmek

Kahve falında kırmızı portakal görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, emeklerinin heba olacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, bol kazanç elde edeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı portakal gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında kırmızı portakal görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında portakal tatlısı yemek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yarım portakal görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal bahçesi görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal satın almak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu yemek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölüden portakal almak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir