Kahve falında portakal mandalin görmek

Kahve falında portakal mandalin görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, aralarından su sızmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında portakal mandalin gördüyseniz:

  • Aynı zamanda gece hayatı da öne çıkabilir.

Kahve falında portakal mandalin görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mandalin portakal görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı mandalı görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında renkli mandallar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işlerin de yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil mandal görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına alamet eder.

Kahve falında çamaşır mandalı toplamak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mandal almak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi mandal görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir