AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok tatlı portakal yemek

Kahve falında çok tatlı portakal yemek

Kahve falında çok tatlı portakal yemek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, birikiminin artacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çok tatlı portakal yemek gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında çok tatlı portakal yemek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tatlı portakal yemek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında portakal tatlısı yemek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında portakal mandalina yemek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve portakal yemek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle portakal yemek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan portakalı yemek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi portakal yemek işlerin çığırından çıkacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir