AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina ve portakal yemek

Kahve falında mandalina ve portakal yemek

Kahve falında mandalina ve portakal yemek bir daha işyerine gelmeyeceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işlerin canlanacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mandalina ve portakal yemek gördüyseniz:

  • Beklemenin size hiçbir yararı olmayacak.

Kahve falında portakal mandalina yemek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina ve portakal yemek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Kahve falında mandalina portakal toplamak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal mandalina görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında portakal ve mandalina görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında mandalina ve portakal görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, kötü sözler duyulacağına işaret eder.

Kahve falında mandalina portakal görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir