AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal satın aldığını görmek

Kahve falında portakal satın aldığını görmek

Kahve falında portakal satın aldığını görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında portakal satın aldığını gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Kahve falında portakal satın aldığını görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal satın almak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında portakal aldığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işaret eder.

Kahve falında kedi satın aldığını görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında araba satın aldığını görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında civciv satın aldığını görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında şeker satın aldığını görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir