AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı portakal yemek

Kahve falında tatlı portakal yemek

Kahve falında tatlı portakal yemek bazı büyük çalışmalar yapacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, alacaklarını tahsil edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı portakal yemek gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında portakal tatlısı yemek hayattan elini eteğini çekeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet eder.

Kahve falında tatlı portakal yemek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çok tatlı portakal yemek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında mandalina ve portakal yemek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu portakal yemek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Kahve falında portakal kabuğu yemek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kötü günleri geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi portakal yemek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek şansın yaver gideceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir