AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal görmek

Kahve falında portakal görmek

Kahve falında portakal görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Kahve falında portakal elma görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında portakal aldığını görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında portakal kokusu almak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek tatsız durumlar yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret eder.

Kahve falında portakal tatlısı yemek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında daldan portakal koparmak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında elma portakal almak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette portakal görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir