AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah saklamak

Kahve falında silah saklamak

Kahve falında silah saklamak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, çok eğleneceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında silah saklamak gördüyseniz:

  • Bir teklifiniz reddedilebilir.

Kahve falında silah sakladığını görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında silah saklamak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Kahve falında silahı saklamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisten silah saklamak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurt saklamak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında telefonu saklamak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebek saklamak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında altın bilezik saklamak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir