AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sakladığını görmek

Kahve falında silah sakladığını görmek

Kahve falında silah sakladığını görmek belaya ve derde düşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında silah sakladığını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişilere gerçekçi yaklaşmanız daha mutlu olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında silahı saklamak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına tabir olunur.

Kahve falında polisten silah saklamak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında silah saklamak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında silah sakladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muska saklamak evlenme yolunda adım atacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu saklamak bazı adımlar atacağına, yeni bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakladığı parayı bulmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabanca sakladığını görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir