AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahı saklamak

Kahve falında silahı saklamak

Kahve falında silahı saklamak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında silahı saklamak gördüyseniz:

  • Çok önemli destekler, yardımlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında silah saklamak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında silah sakladığını görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahı saklamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında polisten silah saklamak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında esrar saklamak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında altın sakladığını görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bulup saklamak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında iğne saklamak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir