AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kokusu hissetmek

Kahve falında ayak kokusu hissetmek

Kahve falında ayak kokusu hissetmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, böylece kendine güveneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül kokusu hissetmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza tabir olunur.

Kahve falında ölü kokusu hissetmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek işlerin düşeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ter kokusu hissetmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, çok kötü günler göreceğine inanılır.

Kahve falında koku hissetmek endişelerinin yerini umudun alacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir