AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, kötü günlerin biteceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, yaşama dört elle sarılacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek gördüyseniz:

  • Çok fazla seyahat etmenin, rekabetçi veya mücadele gerektiren ortamların sağlığınıza olumsuz etkisi olabilir, biraz yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında koku hissetmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği insanların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Kahve falında gül kokusu hissetmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kokusu hissetmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında güzel koku hissetmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir