AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül kokusunu hissetmek

Kahve falında gül kokusunu hissetmek

Kahve falında gül kokusunu hissetmek her zaman şükür içinde olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, dertlerin sona ereceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül kokusu hissetmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, maddi zararını karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, konforunun artacağına işarettir.

Kahve falında güzel koku hissetmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ter kokusu hissetmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kokusu hissetmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir