AnaSayfa / Genel / Kahve falında koku hissetmek

Kahve falında koku hissetmek

Kahve falında koku hissetmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, hayallerinin gerçek olacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, görmediği yerlere gideceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında koku hissetmek gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ter kokusu hissetmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında koku hissetmek saadete ereceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında ölü kokusu hissetmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel koku hissetmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gül kokusu hissetmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir