AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kokusu hissetmek

Kahve falında ölü kokusu hissetmek

Kahve falında ölü kokusu hissetmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü kokusu hissetmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek eğitim hayatında başarıların artacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koku hissetmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işarettir.

Kahve falında ter kokusu hissetmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Kahve falında gül kokusu hissetmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, şansın kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek zenginlik sahibi olunacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir