AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül kokusu hissetmek

Kahve falında gül kokusu hissetmek

Kahve falında gül kokusu hissetmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, evini ve ailesini unutacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında gül kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında gül kokusu hissetmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ter kokusu hissetmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında koku hissetmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel koku hissetmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında ölü kokusu hissetmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, tüm isteklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir