AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kötü kişilere yakın olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok para kazanılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel koku hissetmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ter kokusu hissetmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kokusu hissetmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, imkanlarının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında koku hissetmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir