AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise para vermek

Kahve falında polise para vermek

Kahve falında polise para vermek ayıplı yolara sapacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, güçten düşeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polise para vermek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Kahve falında polis ve para görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında polise para vermek ferah bir haneye sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Kahve falında polisten para almak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis memuru görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında silah ve polis görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında polis ve köpek görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis elbisesi giydiğini görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir