AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ve para görmek

Kahve falında polis ve para görmek

Kahve falında polis ve para görmek yönetici olacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işarettir.

Kahve falında polis ve para gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla paylaşımcı olabilir.

Kahve falında polise para vermek yaşam standartlarının artacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis ve para görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında polisten para almak fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisler tarafından aranmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü polis görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kendini polis okulunda görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis okulu kazanmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis yakalamak rızkın kesilmeyeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir