AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis olmak istemek

Kahve falında polis olmak istemek

Kahve falında polis olmak istemek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında polis olmak istemek gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Kahve falında polisten yardım istediğini görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine inanılır.

Kahve falında polis olmak istemek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında polisten yardım istemek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında iyi polis görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polislerden saklanmak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü polis görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karakolda polis görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir