AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin polis olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin polis olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin polis olduğunu görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, elindekileri kaybedeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin polis olduğunu gördüyseniz:

  • Araştırmaların detaylı yapılması gerekiyor.

Kahve falında bir kişinin polis olduğunu görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında polis ve polis arabası görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında özel harekat polisi görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sivil polisle konuşmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, helal ekmek yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında vurulan polis görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Kahve falında polise yemek vermek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çevik kuvvet polis görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir