AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisi kurtarmak

Kahve falında polisi kurtarmak

Kahve falında polisi kurtarmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında polisi kurtarmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda, iş hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında polisi kurtarmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis kurtarmak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş polis görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret eder.

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini polis okulunda görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisten kaçmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında yakışıklı polis görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, anne babaya müjde verileceğine işaret eder.

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir