AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Hiç hesapta olmayan yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, onların kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında polis tutuklaması görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalet eder.

Kahve falında asker tarafından tutuklandığını görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak uğradığı zararın telafi edileceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir