AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından öldürülmek

Kahve falında polis tarafından öldürülmek

Kahve falında polis tarafından öldürülmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında polis tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Farklı sözlerin, anlaşmaların ya da fırsatların altından kalkabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında polis tarafından öldürülmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Kahve falında polis tarafından vurulmak umutlarını kaybedeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında polis tarafından dövülmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir