AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin vurulduğunu görmek

Kahve falında polisin vurulduğunu görmek

Kahve falında polisin vurulduğunu görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, birçok iş teklifi alınacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında polisin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Kahve falında polisin vurulduğunu görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ticaret sektörüne atılacağına inanılır.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak işini layığı ile yerine getireceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalettir.

Kahve falında polis tarafından vurulmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık polis görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına yorulur.

Kahve falında polise çarpmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulur.

Kahve falında polisi görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında polise ulaşamamak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında sivil polise yakalanmak kötü halin son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir