AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından aranmak

Kahve falında polis tarafından aranmak

Kahve falında polis tarafından aranmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında polis tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenebilir veya arkanızdan iş yapmaya çalışan kişilerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında polis tarafından aranmak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında polisler tarafından aranmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, dualarının karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında askerler tarafından aranmak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında birileri tarafından aranmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine işarettir.

Kahve falında asker tarafından aranmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından aranmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından aranmak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından aranmak helal rızık yiyeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir