AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisler tarafından aranmak

Kahve falında polisler tarafından aranmak

Kahve falında polisler tarafından aranmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, o işten ekmek yiyeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisler tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında polisler tarafından aranmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında polis tarafından aranmak çok büyük kazançlar getireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında biri tarafından aranmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında birisi tarafından aranmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birileri tarafından aranmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında askerler tarafından aranmak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili tarafından aranmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından aranmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir