AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından vurulmak

Kahve falında polis tarafından vurulmak

Kahve falında polis tarafından vurulmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sohbetinin bozulacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına delalet eder.

Kahve falında polis tarafından vurulmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında polisin vurulduğunu görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisler tarafından aranmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında polis tarafından aranmak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında polis tarafından dövülmek kazanılan paranın artacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir