AnaSayfa / Genel / Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yatırımlara yönelmelisiniz.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Kahve falında evi jandarma basmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker jandarma görmek işlerinin yoluna gireceğine, kişinin geri planda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde jandarma görmek bahtın açık olmasına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında jandarma arabasına binmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kalabalık jandarma görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir