AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından tutuklanmak

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak sağlıklı bir hayat süreceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak elinin bolluğa kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak sözünde duracağına, hep dua edeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında polis tutuklaması görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulur.

Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulur.

Kahve falında asker tarafından tutuklandığını görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir