AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker tarafından tutuklandığını görmek

Kahve falında asker tarafından tutuklandığını görmek

Kahve falında asker tarafından tutuklandığını görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında asker tarafından tutuklandığını gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeleri dikkatle takip etmeli, doğru sonuçlar çıkartabilmek için haber, bilgi veya işaretleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak hükmünün geçmeyeceğine, hanesine bolluk geleceğine alamet eder.

Kahve falında asker tarafından tutuklandığını görmek varını yoğunu kaybedeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalet eder.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında cinayetten tutuklanmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir