AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak

Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak

Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Kendinizden ödün vermenizi gerektiren davetleri kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında asker tarafından tutuklandığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet eder.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun tutuklandığını görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir