AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tutuklaması görmek

Kahve falında polis tutuklaması görmek

Kahve falında polis tutuklaması görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında polis tutuklaması gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Kahve falında polis tutuklaması görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında birini tutuklandığını görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tutuklandığını görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında haksız yere tutuklanmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının tutuklandığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir