AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker tarafından tutuklanmak

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kişinin afiyette olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çoluk çocuğa karışacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında asker tarafından tutuklandığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine delalet eder.

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak güzel huylarını terk edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında birini tutuklatmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir