AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisle uğraşmak

Kahve falında polisle uğraşmak

Kahve falında polisle uğraşmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işlerin yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, haksızlık yapmayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında polisle uğraşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlış bir imaj çizebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında polisle uğraşmak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret eder.

Kahve falında böceklerle uğraşmak güzel günlerin sona ereceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birileriyle uğraşmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, mahsullerin fazlalaşacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanla uğraşmak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanlarla uğraşmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekle uğraşmak sağlık ve hayır getireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir