AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekle uğraşmak

Kahve falında çiçekle uğraşmak

Kahve falında çiçekle uğraşmak hak yiyeceğine, mutsuz ve hasta olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, umutlarının da tükeneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çiçekle uğraşmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Kahve falında çiçekle uğraşmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcekle uğraşmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanla uğraşmak büyük kazanç elde edileceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında tarımla uğraşmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yılanla uğraşmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birileriyle uğraşmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farelerle uğraşmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında silahla uğraşmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir