AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisle dövüşmek

Kahve falında polisle dövüşmek

Kahve falında polisle dövüşmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sorunlarını unutacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında polisle dövüşmek gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Kahve falında polisle dövüşmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyle dövüşmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, sorunlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında cinle dövüşmek çok güzel çalışmalar yapacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına delalet eder.

Kahve falında kadınla dövüşmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında şeytanla dövüşmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inekle dövüşmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına işarettir.

Kahve falında yılanla dövüşmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Kahve falında kocayla dövüşmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir