AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinle dövüşmek

Kahve falında cinle dövüşmek

Kahve falında cinle dövüşmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bol rızık sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, engel tanımayan biri olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında cinle dövüşmek gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Kahve falında cinle dövüşmek fesatlıklar içinde kalınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cinlerle dövüşmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kötü bir habere veya tehlikeye alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle dövüşmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayla dövüşmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet eder.

Kahve falında karşılıklı dövüşmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında polisle dövüşmek gönlünce bir yaşamı olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında kızla dövüşmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekle dövüşmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir