AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyle dövüşmek

Kahve falında kediyle dövüşmek

Kahve falında kediyle dövüşmek övgü dolu sözler duyacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyle dövüşmek gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz çünkü ufak aksilikler büyük gecikmelere sebep olabilir.

Kahve falında kediyle dövüşmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında kocayla dövüşmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında adamla dövüşmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanla dövüşmek işinden evine gidip geleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine yorulur.

Kahve falında kavga etmek dövüşmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında akrabayla dövüşmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle dövüşmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında düşmanla dövüşmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir