AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla dövüşmek

Kahve falında kadınla dövüşmek

Kahve falında kadınla dövüşmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, iyi haberler alınacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, paraya ve mala kavuşacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Kahve falında kadınla dövüşmek gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Kahve falında kadın kadına dövüşmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadınla dövüşmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya tabir olunur.

Kahve falında dövüşmek etmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında timsahla dövüşmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına yorulur.

Kahve falında babayla dövüşmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında polisle dövüşmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kocayla dövüşmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir